apelsintv.se/blogg

Se där ja!

| Inga kommentarer


”Det var en helt vanlig kväll. En torsdag. Och långt inne i skogen, bakom en tall, strax till höger om en omotiverat stor åker, satt det en gubbe. Denna gubbe, som inte vet om att vi tittar på honom där han sitter, sover för tillfället. Så han är egentligen ganska oviktig.
Men bredvid honom på marken, där ligger det något mer intressant.
Fast det får vi återkomma till.”

Ja, som du ser är detta min nya blogg. Ny på det sättet att den faktiskt har fått en ny adress och allt. Och precis som resten av hemsidan så körs den i WordPress.
Jag skulle nog flyttat bloggen för flera år sedan, men det har inte blivit av förrän nu.
Av olika anledningar, som det brukar vara.
Vi får se hur det utvecklar sig med att skriva i bloggen mer frekvent, än någon gång per år som det varit förut. Har lärt mig genom en nära vän att det är nog bra att sätta lite tankar och funderingar på pränt ibland. Dels för att skriva av sig, men även för att göra något kreativt. Sen om någon läser det jag kommer skriva, det återstår att se…

På återseende!

/Jim

”Och bredvid mannen låg det en nyckelknippa. Eller det gjorde det tidigare under dagen. Nu hade en grävling sprungit iväg med dem. Så när gubben sent om sider vaknar igen, kommer han inte kunna starta sin bil. Den som står där borta, på andra sidan den fortfarande omotiverat stora åkern. Men det är så det blir när man sitter och sover bakom en tall. I ett blogginlägg på internet.”

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


%d bloggare gillar detta: