apelsintv.se/blogg

Renuntiatio

| Inga kommentarer

Funderingar. Som arbetssökande (eller vad du vill kalla det) har jag en hel del tid över till sådant. Ibland är det bra, för då kommer jag på roliga saker att hitta på. Fast för det mesta handlar det om att livsfunderingar tar en massa plats i mitt huvud. Plus att det är höst, så humöret är inte alltid på topp. Men, snart är det dags för bandy och då kan jag ”blåsa av lite ånga” genom att gorma och hojta lite från läktaren.

Och idag så har jag faktiskt arbetat en massa timmar med min nya hemsidedesign. Så nu är det inte så fasligt mycket kvar. Sen så ska allt korrekturläsas och dubbelkollas, så jag förhoppningsvis undviker att ha en massa stavfel som jag upptäckt att jag har haft i den design jag har nu. Men jag har korrigerat dem den senaste tiden. Fast den stora anledningen till att göra om hemsidan är att den inte uppfyller mina, ibland, högt ställda krav på vad jag anser vara bra. Det vill säga, jag tycker inte att den är bra längre. Plus att arbetsproven behöver en genomgång och uppdatering. Så förhoppningsvis denna eller nästa vecka kommer det att ligga en ny och bättre hemsida på plats.
Vilket nog kan vara bra om jag ska hitta det där jobbet som tar mig till nya möjligheter.

Planen för imorgon är att åka till Volvo och fråga om råd inför mitt köp av begagnad hastighetsmätare. Kan ju vara bra att ha räkneverk som fungerar som det ska på min lilla blå bil. De beslutade sig för att stanna när jag var ute på tur nere i Småland förut. Men med tanke på att bilen är från 1988 är det inte så märkligt att saker och ting lägger av på grund av ålder. Motstånd med mera har inte hur lång livstid som helst. Men det återstår att se vad Volvo-gubbarna säger och vad en begagnad kan tänkas kosta. Tiden lär utvisa.

Men nu jobba vidare med hemsidan så jag kan sova med gott samvete sedan.

/Jim

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


%d bloggare gillar detta: