apelsintv.se/blogg

Clear!

| Inga kommentarer

DNR_0

 

Ja, det var ett tag sedan jag bloggade. Detta av olika anledningar jag inte behöver gå in på just i detta blogginlägg. Måste ju spara något till framtiden. Ack, denna framtid som skola ha så många spännande händelser i lager för lilla mig, ett blott obetydligt dammkorn i den stora helheten vi befinner oss i. Ack…

Nåja

Bilen
Den rullar fortfarande på, och så blev den faktiskt tvättat för några dagar sedan. Med hjälp av två barn som ville hjälpa till. Det blir lätt så när jag åker ut på landet och lånar högtryckstvätt etc. hos barnfamilj jag känner. Men det är skoj att få lite hjälp. Även om de så klart inte når så högt/långt och tycker att det räcker med att dutta och blaska lite, så är det ju trots allt tanken som räknas. Kan inte påstå att jag känner så många vuxna som skulle anmäla sig till att hjälpa till med biltvätt. Så nu är det mindre dammig och mer blå än innan. Känns bra.

Arbetslivet
Well. Jo, jag har varit på intervju för ett jobb jag sökte som Webbadministratör vid Uppsala universitet. Jag var tydligen en av tre utvalda av 63 stycken som sökte jobbet. Men då jag inte var den som fick jobbet i slutänden är det ju egentligen strunt samma hur statistiken ser ut. Men för att citera alla Hollywoodskådisar som genom tiderna inte vunnit en Oscar: It was nice being nominated.
Så, sökandet går vidare. Återstår att se var det där jobbet som jag kommer att få gömmer sig någonstans. Den som lever får se.

Hobby
Ja, som jag skrivit om tidigare så har jag väckt min gamla hobby modellbygge till liv igen. Och när jag faktiskt ännu närmare målet att börja med mina modeller. Då jag för en gångs skull köpt grundfärg. Vilket jag aldrig gjort förut.
Men jag tänkte i mitt stilla sinne, att om jag ändå ska börja med hobbyn igen, är det ju lika bra att jag gör det ordentligt. Det vill säga, jag grundmålar modellerna innan jag målar dem i de färger som står i beskrivningen. Eller ja, färger som liknar de originalbilder som finns för de olika modellerna. Det är ju trots allt Star Wars vi pratar om. Kan ju inte måla dem i fel färg, hur skulle det se ut? The nerd is strong in this one…

Trumpeten
Jepp, min lilla trumpet som hängt med väldigt länge. Helt ärligt så vet jag inte alls hur länge. Måste vara åldern. Hur som helst, den fungerar fortfarande och jag tutar vidare i musikkåren. Vi har haft lite konserter sedan jag började förra hösten och nu 25 oktober är det dessutom dags för 50-årsjubileum. Med tillhörande konsert såklart. Men förutom det så blir det två julkonserter och lite annat. Och det är fortfarande trevligt att åka och repetera varje måndag mellan 19 och 21. Plus att på väg dit och hem så åker jag förbi husvagnen så den får lite tillsyn. Det är ju ändå på vägen dit så där praktiskt.

Så, ja, det är sm vanligt. Har väl inte hänt så värst mycket nytt sedan senaste. Återstår att se vad resten av året har att erbjuda.

/Jim

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


%d bloggare gillar detta: