apelsintv.se/blogg

Fart och fläkt.

| Inga kommentarer

[Klistra in den perfekta början på ett blogginlägg, helt valfritt. Go nuts!]

Jag har faktiskt lyckats bli äldre igen. Nu är jag 36. Kan ju inte påstå att det är någon direkt skillnad. Såg faktiskt i princip likadan ut den 13 februari som jag gjorde den 11 februari. Enda skillnaden var att jag hade olika kläder på mig. Men jag blev, återigen, besparad från underliga utväxter, grått hår, puckelrygg och rollatorträning. Men året är ju inte slut ännu, vad som helst kan hända.
Födelsedagen ägnade jag åt att äta semla, fixa hemma och sen, som den bra vän jag är, åkte jag iväg till några vänner och var barnvakt. Nyckeln till deras nya bostad var tvungen att hämtas och jag hade inget bättre för mig så jag brummade bort med min brun-blå (den behöver tvättas) bil och gjorde det där som alla barnvakter gör; pekar med hela hande, stirrar stint och bestraffar olydighet. Fast egentligen satt jag och barnen mest och kollade på Bey Blade och nån tecknad serie om hästar. Finns mycket märkligt på Netflix.
Och sen den dagen fram till typ igår, har jag hjälpt till med bubbande, bärande, slängande, skruvande och lyftande av saker. Sen var jag faktiskt och hämtade en kubikmeter ved, vilket jag aldrig gjort förut, så det var intressant. Och när jag körde hem (studsade på plogad landsväg genom skogen) började det lukta varmt trä helt plötsligt. Så min första paranoida reaktion var att nu har det hänt något med veden. Men min andra hjärnhalva lugnade ner mig med den logiska tanken:
– Ehm, vi är på landet och där finns det skorstenar på husen vi åker förbi, så ja.

Sen har jag, utöver min fantastiska eskapader i flyttbranschen, även fixat med saker hemma. Har påbörjat arbetet med den ”Gröna lungan”. Otroligt avancerade grejer så klart, inga kostnader sparas. Eller ja det är just nu sju stycken krukväxter som står ovanpå en möbel här hemma. Och belyses med LED-lampor. Ska sätta timer på belysningen och köpa lite fler växter framöver. Planen är att det ska bli bättre luft. Återstår att se om jag lyckas hålla liv i växterna. Har ju en del döda kaktusar och orkidéer på mitt samvete. Så mina gröna fingrar är fortfarande in training.
Och igår var jag på stan och köpte ett nytt och större grenuttag för att få ordning på kabelhärvan under skrivbordet. Jag har kanske onödigt många elektriska manicker inkopplade, men så är det att vara jag.

Sen att jag så smått börjat dra paralleller med arbetssökande och online dejting, det får jag återkomma till. Eller så skriver jag om något helt annat. Men nu är det dags att återgå till fixelitrixandet här hemma.

Ärtor ut!

/Jim

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


%d bloggare gillar detta: