apelsintv.se/blogg

Lite höststruktur

| Inga kommentarer

ikea_kassett

*Blåser bort dammet från bloggen*

Ja, nu fram mot kvällen (kl. är just nu 18.03) blev det trevligt höstväder. Solen kom fram och även om det blåser är det i alla fall inte mulet som det har varit större delen av dagen. Och med tanke på att jag tagit tag i saken och plockat bort DVD-ställen från fönsterbräda, eller vad nu den marmorskiva som sitter där kallas.. *kollar i ordlista* Aha, fönsterhylla. Well, duh!
Hur som helst, nu ser jag ut genom fönstret och kan sitta och titta ut på höstlöven medan jag gör saker vid datorn och letar jobb. Och de DVD:er som blockerade solens strålar ligger numera i lådor från IKEA. Därav den diskreta smygreklamen här ovan. Det var helst enkelt dags att få dels lite struktur och dels lite rymd i tillvaron och inte sitta och gömma sig bakom saker.

Resten av kvällen ska jag ägna åt att skicka iväg lite ansökningar på jobb jag har hittat att söka. Måste ju vara aktiv i mitt jobbsökande så att det händer något och så att jag har något att skriva in i min rapport i början av nästa månad. Jo, det har ju börjats med sådant hos Arbetsförmedlingen/A-kassan. Men jag fyllde i min rapport för september för några dagar sedan och skickade in den till AF. Och några dagar senare fick jag ett svar tillbaka:

Ämnesrad : Rama in den
Mailet : Exemplariskt välgjord aktivitetsrapport.

Så jag tolkar det som att min rapport blev godkänd, men det återstår att se om det dyker upp något mer meddelande. Är ju trots allt fler kockar som rör i grytan gällande dessa papper.

Och imorgon ska jag åka iväg och spela trumpet, ska först och främst tuta i den hemma och se om jag kommer ihåg greppen från förra gången. Fast denna gången är det en etablerad musikkår. Får se hur det går, har ju inte spelat något under sommaren alls av olika skäl. Så mellan 19 och 21 ska jag se om jag kan väcka liv i min inre trumpetare igen.

Så det är allt för stunden. På återseende!

/Jim

0 kommentarer

  1. Åå, äntligen ett pling med ett blogginlägg från dig! Låt det inte gå lika lång tid tills nästa gång va?(!) kraaam /Åsa

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


%d bloggare gillar detta: