apelsintv.se/blogg

Disclaimer

Detta är en blogg, som du kanske redan räknat ut. Men om Du inte gjort det så vet Du det nu istället. Och då det är en blogg kommer den vara till bredden fylld med allehanda inlägg och andra texter, dock inget vin. Det kan vara allt från en sammanfattning av min dag/vecka till en analys av ett tv-program jag precis sett. Eller så kan det handla om något helt annat.

För att skruva till mina texter använder jag mig av bilder från ”the great interweb” och dess outtömliga bildkällor. Jag har en viss förkärlek till humorserier, som den här ovanför av Dan Piraro eller den danska serien Wulffmorgenthaler, som ibland fångar poängen i det jag har skrivit. Eller så författar jag ett inlägg som helt enkelt baseras på budskapet i bilden. Bilder kan även komma från andra ställen såsom Break eller bildsökningen på Google.

Disclaimer
”Som bloggförfattare tar jag inget ansvar för hur du eventuellt feltolkar, missförstår eller på andra sätt blir upprörd över det som är publicerat här. Alla inlägg är skrivna med glimten i ögat och strävar inte efter att göra någon upprörd eller att förlöjliga personer det handlar om. Men om det nu skulle vara på det viset är Du mer än välkommen att kontakta mig för vidare diskussion. Det bör även påpekas att jag inte får betalt av någon part för att skriva om några speciella produkter eller varumärken, alla sådan tankar är mina egna och helt spontana. Stavfel kan förekomma och alla inlägg kanske inte går att kommentera.”

Klicka här för att återgå till bloggen

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.